Winkelwagen Geen producten

Puma future 7 pro fg ag wit zwart 10770701

Puma future 7 pro fg ag wit zwart 10770701

De Puma Future 7 Pro FG/AG is afkomstig uit het Phenomenal pack van Puma. De Future zijn de voetbalschoenen van Jack Grealish en Neymar! Ontworpen voor de spelmakers.

Het zachte synthetische bovenwerk van deze voetbalschoenen houd je comfortabel. De schoen is geschikt voor verschillende ondergronden, waaronder gras en kunstgrasvelden. De noppen bieden een combinatie van grip en wendbaarheid, waardoor dit erg comfortabel aanvoelt.

De Puma Future 7 is de nieuwste generatie van de Puma Future-voetbalschoenen. De schoenen werden in 2024 geïntroduceerd en zijn ontworpen voor spelmakers die controle en aanpassingsvermogen nodig hebben.
De Puma Future 7 heeft een aantal belangrijke updates ten opzichte van de vorige generatie. Het bovenwerk is opnieuw ontworpen met een combinatie van PWRPRINT, PWRTAPE, extra rekbaar breisel en zachte dubbele mesh. Dit zorgt voor een nauwsluitende en ondersteunende pasvorm die absolute bewegingsvrijheid biedt.

De schoenen hebben ook een nieuwe zoolplaat met Dynamic Motion System. Dit systeem zorgt voor een optimale balans en stabiliteit bij het accelereren, remmen en draaien.

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per paar:
€ 139,00 € 65,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 7,87 

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel